Good day, bad ending.

 2015-07-20    14:44:24   av:paws
Igår var det återigen tävlingsdags. 110 och en 115 var på schemat i Sigtunabygdens Rf. Smått nervös inför 115 var jag, för det skulle avgöra om jag skulle tävla 120 i Tierp den 14/8, och ville så gärna fara dit innan jag flyttar ner i landet.
 
110 var han galant, han kunde lika gärna ha hoppat banan utan mig, och det räckte till en 6e placering av ca 45 startande! På framhoppningen höll han på att hoppa mig ur sadeln, dem hade "infångare" bakom hinderna i form av hinder, upphöjt på ena sidan mot hindret. Han tyckte det var störtläskigt och vart tvungen att hoppa högt över hinderna!
 
115 var han helt galen. Han skulle inte skritta, var allmänt skitförbannad hela tiden, och galopperade bestämt fram. På framhoppningen flippade han ut varje gång någon hoppade bredvid mig, hoppade rakt upp i luften och bockade. Lite tråkigare att hoppa fram denna gång, och efter varje språng drog han ner huvudet och ville bocka. Han var verkligen arg, för såhär brukar han inte bete sig!
På banan, innan start, så fick han tokfnatt då ryttaren innan hoppade ett hinder en bit ifrån och banpersonalen krattade vid ett hinder. Hoppade rakt upp i luften, slog huvudet bakat och halvstegrade. Fick en fin knock mot huvudet. Tur att jag hade skärmen på hjälmen i vägen, annars hade nog jag inte sett vacker ut idag.
Jättefin på hinder sen, dubbelnolla igen, och en 5e plats denna gång! Stolt över min prins som kan.
 
Så tierp och 120 blir av! Idag har jag dock fint ont i nacke och rygg, aja, vissa smällar får man väl ta!
 
Nu ska jag skritta prinsen och sedan packa och fixa det sista med cosplaysen, far ju  på onsdag till Linköping och Närcon!!
 
 
 
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?