Gott nytt år!

 2011-12-31    18:39:33   av:paws


Gott nytt år, och fortsatt trevligt kväll, nu sticker jag iväg!

Träning.

 2011-12-30    19:13:39   av:paws
Tränade dressyr idag på morgonen, kan säga att jag var riktigt nöjd!Vi fokuserade mer på att få fram honom för skänkeln, och få honom till en stadig form där han bär sig själv istället för att jag ska bära honom hela tiden. Det innebar myyyycket skänkel och säte. Fick höra att jag var mesig då jag red, att jag kunde ta i så mycket mer, vilket jag gjorde då jag äntligen fick höra den kritik jag ville höra; och jäklar vilken skillnad det vart! 

Vi fokuserade även på att få bakkärran att arbeta mer, och få ryggen samtidigt. Lite ökad mellantrav på långsidorna, och ibland kände man dedära riktiga stegen med bra påskut och swunget.

Han sa sen att hästen hade potential, att det fanns under ytan om man arbetade fram det, att han hade bra steg och en bra inställning! Det blir man alltid glad av att höra, speciellt om det är ens egna lilla häst.

I slutet var han riktigt fin, och fick honom i en stadig form med bra rörelser och påskjut, galoppen är fortfarande mycket ben att använda, men det går framåt! Verkligen stor skillnad från då vi fick honom, då han var väldigt lat och ville inte gå framåt riktigt.

Så imorn blir det lite lugnt eftersom det är nyår, vill inte hålla på att rida och göra för mycket då det tydligen hörs väldigt bra med smällare där ute, inte i stallarna men i ridhusen och hagarna, vill ju inte att Finken ska bli rädd och göra sig illa.. Ska försöka åka ut tidigt och skritta på honom åtminstånde.

Vad ska ni göra imorn på nyår då!?

Maskerad..

 2011-12-29    22:55:25   av:paws
Ifall jag hade kunnat rita eller måla (vilket jag inte kan göra om så ens livet gällde.) Så hade jag målat min häst såhär, och klätt ut mig till Grim the Reaper! (liemannen) ifall jag skulle tävlat i maskeradhoppning!Riktigt coolt, men måste varit jobbigt att måla! Dock så ser man ju väldigt bra hästens skelett, hur alla joint points böjer sig då hästen rör sig och så, väldigt finurligt gjort!

Idol.

 2011-12-29    03:09:36   av:paws
Någon jag länge sett upp till, som är en idol till mig, är John Whitaker. Han har alltid varit ett föredöme för mig, han rider bra, med mjuka, fina hjälper och en bra inställning. Fastän jag har prövat på många olika sporter, har jag aldrig riktigt haft en idol inom någon annan sport. Visst tycker jag att Roffe, Brink & Meredith är bra ryttare, men ingen av dem ser jag upp lika mycket som jag sett upp till John. Sedan jag var ung har jag velat bli lika bra som honom.
Han och Milton var det perfekta drömekipaget, jag är nog inte den enda som kan erkänna det.
John är nog den personen jag skulle vilja träffa mest, och skulle mer än gärna vilja träna för, om det så bara var en gång.
hej och hå.

 2011-12-29    01:12:41   av:paws
Jag har helt plötsligt, från näääästan ingenstans kommit på att min uppdatering under lovveckorna kommer vara väldigt låg. Jag har annat för mig än att sitta vid datorn, och jag har helt enkelt inget intresse att göra det heller! Vill hellre vara social och göra annat nu medans jag kan, tror nog de flesta kan känna igen sig i det ;)

Red ut med Lisa idag, vi busade lite i skogen och galopperade, skrittade och travade upp för backarna, båda hästarna var lite busiga och fulla av liv, även Ford brallade lite då vi var ute, och Finken såklart också, för att uttrycka sin lycka över att vara ute! Han tycker det är så tråkigt att gå inne i ridhuset, och man verkligen känner hur glad han blir av att gå ute.

Lite feg är han att gå först, men går han bakom något så går han fram överallt, och med glädje! Han tyckte dock Ford gick lite sakta i nedförsbackarna, så han dregglade lite på hans reflexländtäcke, annars skötte sig båda utmärkt!

Imorn blir det att ta det lugnt, och på fredag blir det dressyrträning!

tjingtjong.

Ogillar..

 2011-12-27    21:25:07   av:paws
Om det är någon utrustning jag ogillar så är det Scapa. Jag vet inte varför, men jag totalt ogillar deras schabrak bara. Har aldrig fötstått mig på hypen över dem, visst har dem snygga färger ibland, men jag ogillar dem totalt. Så en stor diss från min sida!

glad chey.

 2011-12-27    21:15:17   av:paws
Jag är väldigt glad just nu, hästen gick jättefint idag då jag hoppade honom lite själv hemma, dagen har flytit på bra, jag och mamma tränade lite då vi kom hem, men en annan sak har gjort mig ännu mera glad.

Orsaken? De får ni veta senare, ska bara bli 100% på det först ;)


(bilden har inget med saken att göra, sitter på min f.d skoldator, har inga bilder där!)

Oaktiv

 2011-12-26    22:32:16   av:paws
Förlåt att jag har lite varit oaktiv, men detta har varit orsaken;


(till er som inte förstår; Skyrim.)

Spelat typ två nätter i rad, trodde först inte att det skulle vara så kul, men det var det! Spelade lite Just Dance 2 med mamma också, skrattade så jag grät, så jävla hemsk man ser ut då man spelar det.

Var och shoppade med Emelie Pemelie idag också, inte så mycket fynd direkt, dåligt utbud på mellandagsrean /: Blir att åkta till Glada och köpa lite mer proteiner & en hink, för att trösta sig själv..

Julafton..

 2011-12-25    00:00:19   av:paws
Vart en lyckad julafton ändå! Presenterna bestod av;

En tjocktröja
En badrock
Toffifee
Paradis
Dove tvål + lotion
En Skjorta
En vinterridjacka
En fårskinspadd
En borste
Ögonskugga som man kan göra om till eyeliner ♥
boken; Bobbi Brown Makeup Manual (såååå behövligt!)
ett Kinect
Batman Arkham City
The Elder Scrolls V: Skyrim

Så nu kommer jag inte gå att få tag på i ett par månader!


cheers!

All I want for Christmas..

 2011-12-23    22:54:47   av:paws
Well, det finns en del saker jag vill ha; men det tänker jag skaffa själv, och drömma om.
En egen lägenhet, en till häst, en resa jorden runt.

Sen finns det andra saker jag önskar mig som jag inte tänker dra här, bara för att ja kan!

Annars så önskar jag folket en God Jul!

(och ja, jag anser faktiskt att julafton är överskattat, tyvärr.)

Logotypen 2012

 2011-12-23    17:28:17   av:paws
"I nya TR för 2012 finns en rad olika bestämmelser för ryttarens kläder och hästens utrustning under tävling.


Bland annat får ett klädesplaggs logotype inte förekomma mer än en gång och inte vara större en tre kvadratcentimeter, alltså 3x1 centimeter. Samma sak gäller för hästens utrustning som voljlock och benskydd. På täcken får det inte finnas några märken överhuvudtaget.

Bestämmelserna gäller hela tävlingsområdet från och med 1 januari 2012.

För ryttare och kuskar som har särskilda sponsoravtal gäller andra bestämmelser. Till exempel får det vara ett märke som är 10x20 centimeter stort på varje sida av vojlocken."

Källa; www.ridsport.se

----

Vad tycker ni om detta? Själv tycker jag att det är lite väl att sätta gränser. Företagen som skapar tävlingskläder vill ju att deras logo ska synas på kläderna för att fler ska köpa varan, dvs en enkel taktik inom området. Så helt plötsligt måste dem göra om alla deras vaurmärken för att det ska passa oss? Eller ska vi behövas tvinga sy våra egna kläder nu? Vet själv att det finns många tävlingskläder som har relativt stora loggor, bland annat schabrak har en tendens till det.

Det kanske inte rör mig i ryggen så mycket, men ridsporten hånar oss nästan nu känns det som, bara massa lagar och regler vi måste följa, är inte ridning känslan av att vara fri, stolt och stark?

Nej, ibland undrar man ju hur folk tänker..

sdfghj

 2011-12-23    15:20:42   av:paws
Som rubriken lyder, ungefär så känner jag mig just nu..

Red ut med Anne i morse, var i stallet innan 8 och red ut runt halv 9/9. Jag som knappt sovit inatt var först lika exhalterad som en skolungdom på en skolmorgon, dvs inte alls först. Men då jag väl sett min lilla Fink i stallet så blir man alltid lika glad!

Vi red ut och klättrade lite, och gick över stockar i skogen. Lilla Finken som är så söt då han tycker Tiffa går för fort i backarna och då han ledsnar, så börjar han galoppera istället för skritta. Han galopperar inte frammåt, utan uppåt, så han kommer knappt någon vart, men han ger sig då man ber honom som tur var!
Han fick gå först uppför backen en gång, stackarn fick en hjärtattack då en hare sprang precis bredvid honom, men han tog bara ett galoppsprång fram, sen var det bra! Tiffa var lite laddad och skuttade till då jag klappade Finken och då han snubblade till lite, annars gick det fenomenalt!

Nu ska jag slå in julklappar och städa rummet, ska bara vakna till lite först.. Råkade somna då jag kom hem, hahaha, klantigt!


Ja tack, jag tar gärna lite mer snö!

Besök

 2011-12-22    20:22:52   av:paws
Gjorde ett besök till 80-talet och fick med mig en sadel och en fårskinnsvojlock!
Vad tycks om dagens utrustning?


Rykta?

 2011-12-22    10:30:36   av:paws
Varför ryktar vi egentligen?

Dels för att hästen ska bli ren, du vill inte slänga på en smutsig häst utrustning då den riskerar att få skav.

Vissa som inte ser smuts på sin häst slänger bara på sadeln och rider, men många glömmer bort en viktig punkt då man ryktar.
Du ryktar för att öka blodcirkulationen i kroppen på hästen, och för att stärka banden mellan dig och hästen. Även om du tycker det är jobbigt eller onödigt att rykta så är det inte alls det, ta tummen ur röven och ta någon dag i veckan eller så för att rykta din häst extra noga, båda du och hästen kommer nog uppskatta det, speciellt hästen!

Sadel.

 2011-12-21    22:20:00   av:paws
Igår red jag i en 30år (!) gammal sadel, som är finare än många nya sadlar, ordentligt läder och fin kvalité


ni får stå ut med mina snygga mobilbilder ;))

Märket är Farmland, vet dock inte modell, en allround med inriktning mot dressyr, stenhård men man sitter bra i den!

Jullov.

 2011-12-21    22:16:55   av:paws
lite väl många inlägg samtidigt, men wtf.

Fick jullov idag, och gissa när jag böran igen?
24e Januari, och då har jag 2 lektioner i veckan i 2h och 45min fram tills slutet av mars!
Alla lektioner börjat tidigt, slutar inte efter klockan 13 någon dag,  samt inga lektioner på varken måndagar eller fredagar ;)

Produktiv!

 2011-12-21    21:44:09   av:paws
Idag har jag varit riktigt produktiv, och fått vuxenpoäng på det!

bråkat med UKK för att få en rättvis bedömning ang. en hemtenta i ett ämna som en lärare hatar oss alla.
fixat redovisning och redovisat.
ridit.
gått upp i tid (!!)
lagat mat.


köpte även denna idag, en fårskinnspadd med kanal för ryggen, märket är Skandilock. Det är egentligen ett företag som gör fårskinn till möbler och kläder, men tack vare att chefen rider så ville han även ha lite grejer till sin häst, och frågade en butik hur den skulle göras. Han gjorde dem efter deras villkor, i bra material, den är ordentligt gjord (sydd så den går upp fram och bak, så den inte ligger och trycker på hästen.) Med bra material. Den satt utmärkt under Finkens sadel, det gillas!

Varför har jag padd? För att sadeln är lite stor fram, och för att den inte ska bli framåttung så lägger vi en padd under så den blir jämnare, rekommendationer från våran sadelutprovare!

Köpte även ett rött sadelöverdrag från John Whitaker, har 3 sadlar men hade bara 2 överdrag, så vart dags att skaffa ett nytt!

Sadlar..

 2011-12-20    17:32:51   av:paws
Vi prövade alla våra sadlar vi hade på Finken idag, hans Devoucoux Biarritz var nästan lite vid fram, så hon föreslog en fårskinnspadd under sadeln under ett tag, men hon tyckte att han hade formats fin, att han hade gått i bra form och suttit bra muskler!
Sen prövade vi mammas Morris&Nolan och Farmland, båda passade utmärkt! Dem båda är från någongång på -80talet, och hon tyckte dem var väldigt fina. Sadlar gjorda då gjordes ju för att hållas, medans dagens sadlar mer görs för att dem ska vara snygga. Hade dessa sadlar varit gjorda idag, och det hade varit 30år frammåt, så hade lädret knappt existerat.
Kul att veta att man har 3 sadlar som passar då iallafall, så kan man variera lite.

I skolan hade vi redovisning vilket gick bra, sen hade vi sista sociolingvistik lektionen, lite tråkigt för läraren är helt underbar, den enda bra läraren vi har haft nu på 4 kurser..

Nu ska jag iväg till stallet och rida Finkilnkus, ska nog pröva rida i Farmlanden idag.. Eller rida lite dressyr? Sen imorn hämtar mamma upp fårskinnspadden vi beställde, så kan jag återigen rida med min Devoucoux sadel! Som är för övrigt den mest underbara sadel jag någonsin suttit i.


fast i brun istället för svart blir det, passar mig bättre!

Seg dag..

 2011-12-20    10:04:26   av:paws
Runt halv 12 idag kommer Gudrun från Strömsholm för att kolla på Finkens sadel, jag tycker att den har blivit väldigt trång fram, och den ligger mer i framåtvikt, ifall den ligger fel så fixar dem sadeln direkt, och jag har den på torsdag igen :) tur att man iallafall har en dressyrsadel att rida i så länge!

Sen ska jag till skolan, börjar antagligen 13.15 eller 13.45.. Ingen är riktigt säker just nu, hoppas på den senare tiden så jag hinner fixa i stallet lite innan. Har en redovisning med 3 andra, sista lektionen på kursen, sen är det bara en tentamen nästa år. Imorn är det sista lektionen för iår, skööönt!

Hinner inte rida idag på dagen, så det får bli senarte, då skall det ridas ute i snön.


Mina tidigare sadlar jag hade till mina två ponnyer,
t.v Morris&Nolan, t.h Prestige

Inget,.

 2011-12-19    19:32:56   av:paws
Har egentligen inget att skriva idag, har mått riktigt dåligt hela natten, mår fortfarande inte riktigt bra, men det är bättre! Har spelat lite Zelda på dagen och åkte till stallet för att fixa lillFinken, kunde inte rida eftersom jag inte mår så bra ): Men imorn blir det ridning i snön på ängen!

Någon mer än jag som älskar att snön äntligen är här? Och tycker att de gärna kan komma mer? ♥


Jag och Puffsisnuffs för 2 år sedan i snön. Det var så kallt att känselhåren frös, och mina tår dog, men mysigt är det alltid att rida i snön ♥
foto; Johanna S.

Supergranne!

 2011-12-18    12:30:08   av:paws
Ett par supergrannar skänkes bort till mest behövande.
Dem är dryga, börjar renovera tidigt, klockan 7 eller tidigare ifall du så begär. Ifall du verkligen vill så kan dem även renovera vägg i vägg, så nära ditt huvud är då du sover som möjligt! Arbetar ojämna tider och ojämna dagar, men annars väldigt tysta och beter sig som om dem inte ens är där!

Bortskänkes till mest behövande, eller budgivning kan även anordnas ifall fler än en är sugen på att ha en egen "supergranne!".

Bara att kommentera ifall du är sugen!

Hårfärg..

 2011-12-17    20:05:41   av:paws
Jag har äntligen ledsnat på min hårfärg nu, den är tråkig och så.. Tråkig.. Det var ju ett tag sedan jag färgade, och nu vill jag färga om. Men stora problemet är; Vilken färg ska jag färga nu?
Jag funderar på blont eller mörkrött.. Men jag är fortfarande osäker.. Vad tycker ni?


Rött jag hade för länge sedan.


blont med typ.. jordgubbsblont? Underhår.


mörkbrunt


.. Lila?


eller blont..

Tacksam för hjälp, har beslutsångest, haha ♥

Fantastiskt

 2011-12-17    12:27:38   av:paws
Jag lyckades somna inatt, fast det var ju inte påengång, inte var jag trött heller.. Vaknade tidigt och kunde/ville inte somna om. Jag känner ingen trötthet eller något just nu, känns som alla känslor stängts av och jag är bara tom. Det är så annorlunda mot mig, som alltid känner känslor, som alltid har det till övers. Fast jag orkar inte bry mig heller, jag känner mig bara så less på allt.

Idag blir det Erikslund för storshopping på Citygross, fast först blir det fodring i stallet och ridning! Hoppas på att stallmötet är idag, eller det ska ju vara så snart som möjligt, vet bara inte när.

Sen ikväll ska jag antagligen spela Zelda; Twilight Princess eller Dead Space.. Jag har inte bestämt mig ännu, svårt val.. Tror nog det blir Zelda, måste fortsätta och klara ut det once again, även om jag hatar slutet hahaha.

Bio..

 2011-12-16    23:39:42   av:paws
Var på bio idag med Elina och Dea och såg Sherlock Holmes, A game of shadows.. Jag älskade den! Den hade vissa moments i filmen som var roliga, men relativt invecklade skämt, kände mig som ett retard då jag satt och skrattade för mig själv då igen annan gjorde det, men who cares, jag hade kul i alla fall!
Imorn blir det shopping, ridning och förhoppningsvis stallmöte, har sovit 1 timma inatt, är pigg och inte alls trött, kommer nog inte sova något inatt heller. Vintern förstör mina sömnrutiner. Förra jullovet sov jag nog 6h på en vecka, knappt 12 på två veckor, insomnia ♥
det kommer aldrig finnas ord, bokstäver eller tecken som kan bevisa hur mycket jag
älskar och saknar dig, att växa upp är det värsta jag någonsin har gjort..

Varför..

 2011-12-15    21:35:39   av:paws
arför är så många egoistiska idioter? Visst, jag kan förstå ifall man vill vara för sig själv ibland, vara med någon annan eller sin käresta. Men måste man aldrig ta kontakten då, måste man hela tiden låta den andre försöka fixa något, och sedan blir det ändåså aldrig av?
Måste man vara så idiotisk att man sviker folk då dem behöver en som mest? Är folk så egenkära att dem inte kan tänka på någon annan än en själv?

Varför lovar folk så mycket, men kan inte ens hålla hälften av vad dem lovat?

Jag känner mig så ensam i staden, alla mina bästa vänner har flyttat, eller aldrig har bott här. Det finns i princip ingen i staden jag kan bara stå utanför dörren med en film eller något i handen utan att få konstiga miner och ett "nej, inte idag." Vad hände med generationerna? Jag kom ihåg då man var liten, ringde och var över på en sekund, eller då man var ute och gick, och bara drog till en kompis, ringde på och flinade då dem öppnade, och man gjorde något?
Idag är folk så jävla upptagna med sig själva eller att vara lata så det går inte längre..

Jag är så besviken på folk att jag blir ledsen, men som sagt, finns det ingen jag kan luta mig mot i denna jävla stad längre, sakta men säkert bryts man ner. Inte konstigt att man blir en eremit och inte vill umgås med någon eller något längre. Man känner sig så ensam hela tiden..
"skaffa ny vänner."
skaffa ett liv istället, ta tummen ur röven och inse att vi en gång var vänner..

Ni andra som orkat med mig, jag vill tacka er för allt, utan er hade det inte varit jag, det finns inte ord som kan förklara hur tacksam jag är.. Även om alla inte finns med på bild, så borde ni veta vilka ni är..
jag vet att många av bilderna är waaaaaay out-of-date, men avskyr man kameran så gör man.. Jag vill ha nya bilder med er, och jag ska försöka att inte springa iväg från kameran ♥

ny..

 2011-12-14    15:55:22   av:paws
Logga, lite mer passande än den förra, whaddya think!?

Träning

 2011-12-13    16:09:09   av:paws
Ikväll för Ola igen, Finkens öga var tydligen bra idag så då bär det av mot träningen, och inget oväder vad jag kan se heller ;)

Försökte mig på nytt smink idag, mycket kladdigare irl, ingen som vill bli min personliga sminkös varje dag, så jag kan se fabulous ut varje dag?

trött..

 2011-12-12    20:13:31   av:paws
Idag har jag knappt gjort någonting alls! Känns skönt efter att ha stressat rätt mycket den senaste veckan med allt och inget.. Så idag tog jag det mest lugnt. Vi kom ut i stallet för att skritta lite på lillFinken, men hans högra öga var väldigt svullet, och han kunde knappt öppna det. Vi fick ta saltlösning och göra rent det lite, och det vart lite bättre sen. Så medans mamma mockade så masserade jag honom rätt mycket med gummiskrapan, vilket han älskar!

Så han fick ta det lugnt idag, förhoppningsvis är han bättre imorn, och ifall ingen storm kommer så ska vi iväg och träna! Imorn kommer även en annan person hem som vi ska ringa, vem det är och varför berättar jag senare, just nu är det lite utav en hemlis ;)

400..

 2011-12-11    19:05:11   av:paws
Ingen som har 400.000 :- att skänka till mig? Tänkte köpa en hingst jag vart lite sugen på ♥

http://youtu.be/PMr6FccpQVs

2012..

 2011-12-11    19:03:28   av:paws
Nu får det gärna bli 20 Juli 2012..
(ser fram mot 54154 andra filmer också, denna, The Avengers & Wuthering Heights är på top 3 listan atm!)

Full rulle.

 2011-12-10    18:20:13   av:paws
Var i stallet tidigt idag och red ut med Lisa, riktigt trevligt och fint väder hade vi, det gillas! Det som ogillades var dock de hala och hårda vägarna, nu får snön komma igen, gärna en halvmeter eller så, då gillas det igen.

Sen runt 2 kom moster, hennes sambo och min mormor för att fira mig, varken vi eller dem har haft tid tidigare, så det fick bli lite sent, men bättre sent än aldrig. Fick en foundation från Clarins, 6 st små duschcréme som doftade underbart (olika frukter osv.), samt en anteckningsbok. Väldigt uppskattat! ♥ Har länge velat haft en bra foundation, och denna ger UV skydd, och återfuktar huden och håller i 15h och finns i väldigt ljusa toner, super! Samt så fick jag en liten compressed powder från Clinique också :)

Nu väntar jag på maten, och ska fortsätta att kolla på avatar också! Vad händer för er resten av helgen?


mitt golv är lite dammigt, det får ni leva med.

Rida ändå..

 2011-12-09    21:01:23   av:paws
Idag var det ju Finkens vilodag, men masserade honom med lilla gummimassage grejen. Han njöt i fulla drag, och då jag masserade vänster bak så skulle han så sött peka ut med mulen vars jag skulle massera, så underbart charmig häst ♥

Åkte ut i jeans och gummistövlar, och för att göra allt okomplicerat; så fick jag rida Lisas häst Ford. Vi bytte skor, jag fick låna hennes stövlar och hon fick ta mina gummistövlar, och så fick jag rida i jeans ändå! Ford är mindre än Finken, kändes som en ponny då jag satt upp, men han var väldigt trevlig ändå, tack Lisa & Helen för att jag fick rida honom! :)


(Ford med sin ägare Lisa i sommras)


Bra start..

 2011-12-09    14:37:00   av:paws
Vaknade tjugo i sju idag, av mig själv, utvilad! Igår gick jag från klockan 2 till klockan 10 som en zombie, ville bara sova för jag var så trött, men kör jag en powernap eller sover tidigt så kommer jag vakna helt utvilad efter ca 2 timmar..Hade lektion från 10.15-13.00, sen gick jag på stan för att se efter lite fler julklappar. Hittade en till moster på Body Shop, och en "tidig julklapp" till mig, eyemakeup remover från Clinique, egentligen en mer behövlig sak då jag kör med vattenfast smink (det enda som får mina ögonfransar att hålla sig uppe, tack vare att dem är så långa och tjocka.) Så jag kan tvätta av mig sminket utan att dra med alla ögonfranskar på köpet, nice!
Jag gillar märket Clinique, det är bra saker, dock så är det rätt dyrt, men prisvärt.

Ikväll blir det stallet, Finkelilinkus får vila idag, kan han nog behöva efter en hård vecka!

Att leva med en hästtjej innebär:

 2011-12-08    17:21:50   av:paws
Att leva med en hästtjej innebär:
-Att hon älskar dig, men aldrig på en odelad förstaplats.
-Att fredagsmys antagligen är fredagsfrys i ett ouppvärmt ridhus.
...
-Att hennes moderskänslor är högt utvecklade fastän hon drar en häst i ett grimskaft bakom sig istället för att putta en barnvagn framför sig. Eller att du gör det ena och hon det andra.
-Att hon hellre åker på hoppmeeting i Avesta och bor i bilen, än en på en shoppingweekend i Barcelona.
-Att hon hellre lägger ett par tusen på en ledbehandling på hästen än ett par hundra på en ansiktsbehandling till sig själv.
-Att hon inte säger ”Älskling, vänta är du snäll” utan bryskt drar dig i tröjan och säger ”Prrrrroo, stanna!”
-Att hon tycker att det är viktigare med en kille med dragkrok på bilen än en kille med drag i bilen.
-Att hon prioriterar att mocka rent i stallet före att bädda rent i sängen.
-Att hon lusläser hästannonser på samma sätt som du kollar bilannonser. Skillnaden är att hon kan ”råka” köpa en som är lite trasig, bara för att den var söt och hon tyckte synd om den.
-Att du tycker att du är grym för att du tar femtio i bänkpress, medans hon kan rulla trehundrakilo ensilagebal, skjuta en överfull skottkärra, äta middag och prata i telefon samtidigt.”
-Att hon älskar dig, men aldrig på en odelad förstaplats.
-Att fredagsmys antagligen är fredagsfrys i ett ouppvärmt ridhus.
-Att hennes moderskänslor är högt utvecklade fastän hon drar en häst i ett grimskaft bakom sig istället för att putta en barnvagn framför sig. Eller att du gör det ena och hon det andra.
-Att hon hellre åker på hoppmeeting i Avesta och bor i bilen, än en på en shoppingweekend i Barcelona.
-Att hon hellre lägger ett par tusen på en ledbehandling på hästen än ett par hundra på en ansiktsbehandling till sig själv.
-Att hon inte säger ”Älskling, vänta är du snäll” utan bryskt drar dig i tröjan och säger ”Prrrrroo, stanna!”
-Att hon tycker att det är viktigare med en kille med dragkrok på bilen än en kille med drag i bilen.
-Att hon prioriterar att mocka rent i stallet före att bädda rent i sängen.
-Att hon lusläser hästannonser på samma sätt som du kollar bilannonser. Skillnaden är att hon kan ”råka” köpa en som är lite trasig, bara för att den var söt och hon tyckte synd om den.
-Att du tycker att du är grym för att du tar femtio i bänkpress, medans hon kan rulla trehundrakilo ensilagebal, skjuta en överfull skottkärra, äta middag och prata i telefon samtidigt.”

Ritt

 2011-12-08    15:26:38   av:paws
dag blev det en uteritt med Anne, fastän det var -7'C ute, så sken solen starkt, och det var helt vindstilla. Riktigt härlig dag, och det tyckte hästarna med! Stackars Finken är inte van med is, så han tog små rangliga steg fram då vi gick, han har iallafall blivit mer försiktig nu, och stabilare! Blir lite studsig då en bil åker förbi snabbt bakifrån (folk som åker till Ansta bilverkstad, ifall ni läser detta; ni är idioter och får inte ens köra på den vägen.) annars är han supercool.
Var ute i stallet runt 10, kom hem kvart i 2 och kände mig nöjd med dagen, fixar och donat lite överallt med allt möjligt.
Ikväll blir det att se hockey, VIK mot Mora, J18 som spelar! Ska se lite mer Avatar innan, och försöka med att spela Zelda Twilight Princess då jag kommer hem, tjoho!
Mitt lilla busfrö för ~3 år sedan efter att han rullat sig i snön ♥

Jag ser det snöar..

 2011-12-07    12:10:32   av:paws
I förregår snöade det knappt, men lite, så backen iallafall vart lite vitt. Men idag tog vädret till ordentligt och skapade lite mer snö än tidigare! Inte mycket, men vi hade ett fint skyfall så nu är det mer vitt, och det knarrar då man går ♥ Inte för att jag älskar vintern, men snön! Det betyder rida ute och ha det mysigt, och inga fler becksvarta kvällar. Samt en vit jul, ifall iv har tur.

Denna vecka blir lite slö och seg, men det klagar jag inte på, lite skönt att ta det lugnt då och då.

ATLA

 2011-12-05    22:36:09   av:paws
Har börjat kolla om på serien; Avatar the last Airbender. Började kolla på den samma år som den kom ut, men har fortfarande inte sett de sista episoderna! Varför? För jag vet hur det slutar, och slutet gör mig besviken! Iaf så kollar jag om på alla episoder, och ska ta tummen ur röven och se alla episoder nu!

Är på episode 19 just nu, book 1, längtar tills book 2 då Toph kommer med in. Coolaste karaktären ever ♥
Watch it.
Mycket att göra.

 2011-12-01    22:47:47   av:paws
Hade lektion från 10.15 - 13.00 idag, kom hem runt halv 2, fixade lite och tio i två somnade jag fint i sängen. Tjugo i tre kommer mamma hem och jag känner mig ungefär som;
Sen så hinner jag käka en halv subwaymacka, sedan stallet!
Kom hem för ungefär en timma sedan, jag är trött, men behöver städa... Ska vara i stallet 11 imorn, sen blir det födelsedagsfest för bästa Ica på kvällen ♥ och sötast kommer över imorn också!
Så nu ska jag iväg och packa, tjohej!