10 sanningar om Boss.

 2011-09-30    15:28:40   av:paws

1. Jag älskar allt som har mest ost att göra, förutom cheesecake som jag hatar.
2. Jag spenderar helst en fredag/lördagkväll i stallet.
3. Sport är ett riktigt stort intresse hos mig, har prövat på en massa olika (allt från balett till fotboll.) Med fotbollslaget tog vi många fina segrar och placeringar, men mitt hjärta var alltid hos hästarna vilket jag bestämde mig för att satsa helhjärtat på då jag var runt 10-11 år.
4. Jag är varmblodig, har runt 38'C i normaltemp, klarar vintrarna utmärkt men klarar inte varmt väder..
5. Jag har riktigt svårt att lita på folk, jag kan komma överrens med rätt många, men säger inte mycket personligt. Endast 2 personer vet nästan allt om mig; har inte planerat att det ska bli fler heller.
6. Är mer utav en ensamvarg även ifall jag gillar att prata med folk och umgås, trivs bäst ensam eller med en annan person.
7. Jag har ett riktigt superdåligt självförtroende, önskar varje dag att jag såg bra ut. Jag beter mig inte som det då jag inte gillar att pesta folk med det; jag har accepterat att det inte går att ändra på och får leva med mig själv fasten jag önskar att jag kunde ändra på det. Nej, jag gillar inte heller komplimanger, jag avböjer folk som vill komplimentera mig.
8. Min pappa var den so introducerade mig för spel, började med att spela Yoshi's Island till Supernintendo då jag var riktigt liten, och sedan dess har jag varit fast, och det spelet tillhör även min samling av favoritspel.
9. Böcker har alltid varit ett av mitt stora intresse, idag läser jag bara böcker på engelska, klarar inte av svenska översättningar.
10. Jag vart kallad Batman på gymnasiet tack vare ett skämt, men kallas det idag tack vare mitt stora intresse för superhjälten.


Why r u so stupid?

 2011-09-30    12:03:54   av:paws
Något jag verkligen stör mig på, är troll. Visst kan det vara kul någon gång då det inte är menat att spåra ut eller liknande, men då man ser igenom dem och de blir som galna.. Det är inte det som är meningen med att trolla. Repetat and do it right again! Ogillar också riktigt dåliga troll som man ser igenom på en gång, försök iallafall ifall ni ska trolla, snälla.
Dock blir man väldigt stolt då man får dem att hålla tyst, äga ut den lite fint sådär.Idag blir det att ta det lugnt, vi får se ifall jag hittar på nått kul, troligtvist inte. Mina ridstövlar har iallafall kommit, så det blir att hämta ut dem! ♥

Nothing to write.

 2011-09-28    16:37:20   av:paws
Som rubriken lyder så har jag lite idétorka, det finns ingenting ni vill att jag ska skriva? Kommer nog komma upp med lite 'värdelösa' inlägg senare idag eller imorn, beroende på hur mycket ork jag får efter träningen ikväll!

Batmobile & Darth Vader

 2011-09-25    17:53:50   av:paws
Idag åkte jag och mami till Strömsholm för att käka lunch, påväg tillbaka skulle vi till City Gross och handla lite, men sen då vi kom dit insåg vi att vi inte kunde handla där, eftersom Erikslunds Gallerian nyss har öppnar så var det fullt med folk, tror det fanns max 20 platser kvar på parkeringen (dem har även då ett p-hus) och det var längst bort. Så jag går in på Media Markt istället bland annat för att köpa en ny datormus då min totalt brukar bala ur. (får typ ryck och då jag spelar kan den flyga lite som den vill, och ibland står själva muspekaren och har typ epilepsi.)

Så hade jag glömt bort att Batmobile skulle vara där, så jag vart lite fundersam då folk stod och tog kort på marken trodde jag.. Men då jag kom fram såg jag till min stora glädje batmobile! ♥ Jag är ett jättestort Batman fan och blir såklart överglad, dagen gjord.


(tack mobilkamera för kass kvalité.)

Sen inne på Media Markt gick jag omkring och kollade på spelen, så sa dem något i högtalarna jag inte riktigt lyssnade på, sen hör jag The Imperial March (http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8), och så ser jag några barn peka, så går jag in vid hyllorna bredvid, och då jag skulle gå därifrån höll de på att ge mig en hjärtattack, 4 personer, en utklädd till Darth Vader, och tre Storm Troopers kom rakt mot mig. Gissa vem som dog och vart helt förvirrad?


(Darth Vader himself.)

Det var typ bara jag, småbarn och småbarnsföräldrar som stod runt dem och fotograferade, hahaha. Kände mig som en inkräktare, väldigt out of place.. Men glad chey? Ja, som fan! Tjejen i kassan som jag betalade hos frågade ifall dem bakom var med i min familj, då sa jag nej. Hon frågade hur gammal jag var eftersom jag köpt ett spel som var 18+, svarade 19, och hon ville inte ens se mitt leg.. Så woho!

Ikväll ska jag städa mitt rum och vara allmänt glad, har ju sett batmobile!

Dagens inköp.

 2011-09-25    17:53:22   av:paws

Dagens inköp;Darksiders
EasyClick Mouse
Batman; The Dark Knight

Inköp..

 2011-09-24    23:08:08   av:paws
Drog ner en stund på stan och samlade ihop lite nödvändiga grejer jag behövde.. Eller nödvändiga och nödvändiga, på en viss nivå iallafall :) Nu får det vara nog med shopping på ett tag, tills mina ridstövlar kommer dvs, men dem ska jag inte ens betala 1/5 på, för att vi byter in dem mot mina gamla som var trasiga!Make Up Store Cover All Mix.
Concealer pensel - Kicks
Maybelline Affinitone puder (behövde ett puder och tog det närmaste hahahha.)
Pincett - Kicks
Nagelfil - Kicks
Mätband
Bälte - BikBok (sista i butiken, i min storlek ♥)

Dagens funderare..

 2011-09-23    19:49:23   av:paws
I pokémon, filmerna, spelen whatever, så måste dem ju äta kött, alla kan inte vara vegetarianer eller veganer. Men eftersom i pokémonvärlden så finns det inga djur, pokémons är djuren som lever. Så, vad får dem köttet, äggen och baconet ifrån? Mjölken är rätt enkelt, Milktank, som man får reda på i spelen att man kan dricka. Men det känns ju lite groteskt att äta Pidgeot ägg? Eller att man slakar en Milktank för att få kött? Har en känsla av att ingen i pokémonvärlden skulle gå så långt... Så.. Vart fårt dem köttet egentligen ifrån?

Fick bara dessa tankar då jag spelade pokémon pearl idag, ibland ska man nog inte gå in så djupt på saker och ting!

In the jungle..

 2011-09-22    21:48:35   av:paws
Håller på att försöka komma underfund med foundations jag kan kolla upp för att köpa, men det är ju en djungel där ute, det finns så mycket, både bra och dåliga saker. Hört mycket om allt, försökt kolla på reviews men alls säger ju olika, som vanligt.. Så tänkte höra med er ifall ni vet en foundation som är bra? Den ska vara täckande & hållbar. (Den ska inte torka och flagna efter ett tag, inte heller ska den försvinna.) De flesta foundations brukar oftast "rinna av" min hy, dvs försvinner efter ett kort tag. Har ingen problemhy (dvs ingen acne, inte torr, oljig eller fet.)
Den får kosta max 350:-, och ska finnas för ljus hy mot det lite gulare hållet. Vore väldigt tacksam över tips! :)Pancakes.

 2011-09-21    18:08:48   av:paws
Gjorde pannkakor idag för första gången, kan säga att dem vart utsökta och såg helt underbara ut! Vart lite imponerad av mig själv, blir att fixa flera gånger!

Somethings will never be enough..

 2011-09-20    18:55:59   av:paws
Sitter och kollar lite på www.yesstyle.com för inspiration och kläder jag vill ha. De har så mycket fina grejer, och de finns grejer med överenskomliga priser som också är riktigt fina! (kvalitén kanske inte är det bästa då, men tar man hand om de väl så håller de längre.) Någon som har beställt därifrån förut?
Är det säkert att beställa därifrån, och ungefär hur lång tid tar det innan man får grejerna?

rtfyg

df

sdf

dxfcv

And then he shouted "fire"..

 2011-09-19    23:20:19   av:paws
Jag försöker verkligen läsa igenom kapitlerna som ska vara lästa tills imorn, men det är svårt då det finns så mycket annat intressant att göra, det enda som gör att man vill öppna boken är de söta små "comics" de finns i ena boken. Jag gillar dem väldigt mycket, det gör läsningen en aning roligare, fasten man inte läser utan letar efte dem istället..

dasdas

not

Händelserik dag..

 2011-09-19    20:25:37   av:paws
Fast så var den inte det ;pp;P;Pp
Det enda jag gjort idag var att rensa kläder i stora garderoben, och nej ni får ingen bild på det, totalkaos säger jag bara. Sen fick jag hem min sista skolbok för mina pågående kurser idag, tjoho ♥

Ni får en bild på himlen som var då jag var ute och gick med min jättebebis.

dad

This is Me.

 2011-09-19    17:05:47   av:paws
Så, då kanske man ska starta det första inlägget med att introducera sig?
Så.. Ohoy på er!

Jag är då Paulina som har denna blogg, mitt födelseår är -92 och jag är född sent på året, så därför är jag fortfarande 18 år. Största delen av mitt liv har jag ägnat åt sporter av alla möjliga slag, allt från handboll, fotboll, innebandy till gymnastik och balett. Den sporten som har följt med mig sedan jag föddes och som jag fortfarande håller på med och satsar helhjärtat på är ridning, men allt om hästar kommer upp på min andra blogg som jag delar med en kompis (http://hoppryttare.wordpress.com).

Så, vad kommer denna blogg handla om? Allt mellan himmel och jord, kläder, wishlist på saker jag vill ha, fotografier, dagliga händelser osv. Samt även cosplay! Jag bor hemma med min mamma & två katter, hästen har jag i ett stall en bit utanför staden.

Bloggen kanske inte kommer bli den mest intressanta, men jag hoppas att ni stannar ändå ♥

mvh. Paulina

j