Räddare i nöden, krigare till döden.

 2013-12-30    12:16:47   av:paws
 

Idag fick jag en stor släng av hemlängtan då jag läste Equipage, om alla tips och då jag läste om folks erfaranheter och allt. Saknar att ta ut min häst och tänka efter vart jag vill rida, och hur jag vill göra det. Då jag kommer till stallet och ser min häst stå i sin hage eller box. Stå i boxen med gummiborsten och gå igenom honom med den och se hur han nästan somnar för att det känns så bra, då han alltid kollar efter en och vad man gör.. Jag saknar honom något enormt, han är ju trots allt min hjälte.

älskade häst.

 

flipping cold.

 2013-12-29    16:38:21   av:paws
Var glada människor i Svea Riket, ni har det varmare än vad vi har, grattis!
Temperaturen ligger runt -8'C här, joy! Kan säga att luftfuktigheten här får allt att kännas runt minst -15'C. Konstant kallt och aldrig varmt, det är grejer det!

 Häxgrytan vi tvättar boots och saddlepads i. Tricket är 70'C + vatten, allt giftigt du kan tänka dig, låt det stå och tvätta sedan, voíla!

Snöade för ett par dagar sedan, June ser måttlig road ut!

Alexander McQueen på outlets, lovelove. Hade dock inte de kläderna jag ville ha.
Samt ja, det är äkta vara.

Jag och 'lilla' Rasputin ute på promenad, påväg mot stallet igen!

okonomiyaki, mums!!

iSuck@th1s

 2013-12-26    07:55:15   av:paws
Herre, har nu kommit på att jag är absolut sämst på att updatera min blogg. Kanske kan bero på att det är sjukt svårt att ladda över bilder från mobilen till datorn då det bara strular hela tiden, och jag orkar inte ta med min stora kamera överallt, hah!

Såhär charmig var jag idag då jag besökte ett shrine, fotobombar för mig själv ohyiiis.. Ungefär såhär kul har jag på mina days-off då jag är själv och det inte är någon bensin i bilen och jag vet inte hur man fyller på, score :D

Aja, mer bilder kommer (förhoppningsvis) inom kort, stay tuned!
 

hello!!

 2013-12-20    10:10:14   av:paws

Jag lever! knappt, men det funkar. Är sjuk just nu så orkar inte så mycket, och har inte riktigt haft ork att uppdetera här heller, därva den låga aktiviteten. Don't worry, det kommer bli bättre senare!!

konbanwa!

 2013-12-14    12:01:02   av:paws

Har en hel del att göra här, och sedan lite smått omotiverad at skriva då jag väl har tid. Här har ni alla iallafall en bild på mig och Bailey från idag!! Christmas show & competition, mitt shownummer var att ta av all utrustning och bara rida med ett rep runt halsen, vilket gick bra, tills han vart less i slutet efter att ha gått programmet 2 gånger med 2 olika ryttare innan.
4 årig fullblodshingst som gått på banan, Mr. Bailey! (eller Bailey Banana, eller bara Banana som jag kallar honom!)

lite bilder

 2013-12-05    14:10:00   av:paws
Light and water show!

 
Fotograferig med Bailey och Tomoko, Mt. Fuji i bakgrunden!

Mister doughnut!
Gotemba IC late!

Ssssssmoking!
Kommer mer bilder då jag har tid, sova nu och sedan blir det full rulle imorn!