ask

 2013-11-28    13:00:01   av:paws
Fråga på, vad ni vill och när ni vill! Jag bits inte, lovar.

 


 
 
Jag saknar även min bofink och min bästa vänn, jag vill bara hem och krama om honom nu, struntar i kylan hemma, vill träffa vänner och familj igen också. Mitt liv hemma kanske inte är det mest spännande och mest äventyrsbelagda, jag kanske inte är perfekt, men jag älskar mitt liv. Det är det som gör mig till den jag är, oc jag skulle nog inte byta ut det för allt i världen.

En månad!

 2013-11-28    11:22:03   av:paws
Nu har jag varit här i Japan i en hel månad! Känns både som jag har varit här forever och att detta är mitt hem och har alltid varit, samtidigt som det känns som om det är första dagen.

Saknar mitt Svea Rike, min häst, min familj och mina vänner något enormt, om lite drygt 2 månader får jag träffa alla igen, och krama om min fina bofink!

Ljus och vattenshow, rätt häftigt!

hur vi bränner foderpåsar i detta land
Lilla sponge är lite trött efter att ha varit ute hela natten!
King vet hur man roar oss igenom att räcka ut tungan och se lite småkomisk ut!

heeeey

 2013-11-23    10:16:03   av:paws
Jag lever och andas! Nej men vi jobbar på och så har vi börjat ha film maraton på kvällarna, så sitter knappt vid Internet! Vi håller på att ta oss igenom Lord of the Ring trilogin i extended version, så awesome!
 
Dessert på en av våra favorit restaurang!
 
Fuji-san en kväll!
 
Attack of the saddlepads
 
Filmkväll i klubbhuset!
 
Bailey och jag prövar nya höjder!
 

Bättre sent än aldrig.

 2013-11-18    05:19:52   av:paws
Bilder från min första day-off jag hade, med Sophie!

Sophie & jag, looking dapper and nice..
 
Gotemba!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I denna byggnad finns tydligen delar av Lord Buddha (Gautama Buddha) så en väldigt religiös och vacker byggnad i Gotemba, på en fantastisk plats!
 
 
 
 
 
 

Weekends.

 2013-11-16    11:23:48   av:paws
Alltid full rulle, alltid en plan som man har som sedan ändras, gosh, I love weekends!!! (snälla, läs sarkasmen där.) Här är det lite tvärtemot. Vi älskar måndagar eller tisdagar, hatar fredagar, älskar regn och hatar fint väder!

Hektisk och knepig dag, skönt att den är över, imorn kommer 14 pers och rider, dock så är alla på förmimddagen så de ska bli skönt, sen blir jag och Sophie själva här medans resten åker och kollar på Les Misérables (musikalen) i Tokyo, för Emma fick det i födelsedagspresent. Chill och sova yes thanks!! Även om vi ev får plocka upp henne från stationen mitt i natten så är det helt okej, blir lugnt här iaf!

Sophie's kickass parkering då vi besökte ett tempel, så rakt och fint! (okej, för att vara snäll så stod det en bil bredvid innan likadant, så vi var raka tills dessa snubbar kom. Och typ 90% av alla bilar i japan är fula och ser ut som skokartonger)
 

Dagen

 2013-11-13    09:38:00   av:paws
Idag hade vi inga kunder här, så Emma red 5 hästar, jag skulle också rida 5 men en var svullen i hela benet (stackars Steven, tur att vet. kommer ut imorn.) Så fick rida 4, och Shin-chan fick rida 3. Full rulle hela dagen, Chefen är i Tokyo så vi tre var själva då Sophie hade sin day-off, men vi vart klara i tid, och bra gick det!

Fick rida Max, Black, Destiny & Bailey, ska göra en liten video då jag filmar omgivningen och hästarna nästa gång jag är ledig så folket kan få se, ifall ni vill det?

Sitter ensam i klubbrummet med min dator vid värmen, Sophie är på sitt rum och Emma duschar och tvättar, ska snart fara iväg ut på nya äventyr.

En annan sjukt irriterande sak är att både jag och Emma, som bor i samma byggnad inte kan ha våra små portabla element på högsta samtidigt, för då går strömmen. Att tända en lampa då kan du glömma, taklampan i mitt rum går inte ens igång då. Så elen gick 3 gånger inatt, var inte så kul att sova i riktigt jäkla kallt rum, att byta om var nog det värsta!
Då vi ska gå ut och fixa i stallet så är de frost på marken, vill inte veta hur kallt vi hade det inatt, tur att jag inte är så frusen och jag klarade mig bra med mitt duntäcke. Förhoppningsvis kan Emma flytta in i mitt lilla rum så det blir varmt och mysigt där, och vi kan ha elementet på full power och är två pers, då blir det varmt! (och de stora kalla rummet blir till kläderna då, enda problemet är att vi kommer snacka hela natten istället, hah.)

En av vyerna på den "långa" hiken vi kan rida :)
 
 
Ska lägga upp alla bilder jag tog från min första lediga dag med Sophie då jag har mer tid och orkar!


Äventyr

 2013-11-12    13:16:01   av:paws
Var i Tokyo idag på min lediga dag! Dock bara en snabbis in där för jag bytte nästan direkt och åkte till Akihabara! Gick runt där och var besviken på utbudet, trodde det skulle vara större. Sedan for jag till Ikebukuro för att kolla där istället, gick lagom vilse och hittade bara en av butikerna jag ville till, besviken på mig själv och orkade inte mer där då att gå omkring som en yr höna!

For en sväng till Shibuya, gick lost igen och for till Shinjuku för att ta bussen hem, och nu är jag hemma i klubbrummet och tar det lugnt, ska snart sova så jag orkar upp imorn!
 
 
Akihabara!

Ridskoe från De Niro, ville ha dem alla men ca 2 500 svenska kronor.. De "vita" är egentligen ljusrosa och har någon swarovski liknande sten längst hela snörningen..

Vill ha den stora figurinen till vänster, men den kostar 7 140 Yen vilket är ungefär 476 :-
 
Inne i en merchandise butik, grejer exakt överallt, huller om buller till bra och hutlösa priser!

Sen tog jag inte så mycket mer bilder, var för upptagen med att gå vilse haha!
 

I'm alive!

 2013-11-10    13:10:06   av:paws
Sådär. äntligen tillbaka till the Riding Club! Har varit på tävling som groom hela helgen, lite skönt att komma tillbaka också! Varit en väldigt intensiv helg, så glad att den är över just nu kan man säga. Djurhållningen här är så annorlunda till skillnad från hemma, kan säga att jag saknar svenska hästar, även hästarna jag inte gillar just nu.

På tisdag är jag ledig igen, då ska jag fara in till Tokyo (ensam!!) och kika runt där lite, får se om de blir Akihabara då eller senare, struntar i sömn och kör på att vila nästa vecka eller dylikt istället!


Lower Baba (paddocken)


Doughnuts that we're gonna devour tought!!
 
Utsikten över Gotemba!
 
Best dessert ever, sweet potato!

Calpis, my new best friend.

Max!

King, redo för att tävla!

Stora paddocken där de hade hoppningen
 
Mt. Fuji från tävlingsstallarna i soluppgången!

Redo att åka hem från tävlingen igen.


 

Chillin' out

 2013-11-06    02:37:28   av:paws


First day off! So I'm chilling out with my lemon tea, Winnie the Pooh edition while waiting for Sophie to finish riding Armagnac so we can go around in Gotemba and explore plus shopping a bit, yay!
 

Tokyo!

 2013-11-05    12:36:08   av:paws
Igår var vi i Tokyo (Shinjuku) på After Work med arbetskamraterna! Vi skulle till Sweets Paradie, ett ställe där du kan käka Italiensk buffé + en cake and sweets all you can eat! under 70 minuter får du äta hur mycket du vill av så mycket sweets you can imagine, helt crazy!

Imorn är min första lediga dag med Sophie, ska bli skönt att få sova och klockan inte ringer innan 6 för en gångs skull!


Engrish

All you can eat cake/sweets buffee!
Variety, hard working women gotta have food and sweets!
 
Soft ice-cream with... Variety of stuff!
 
Taste the rainbow of shaved ice-cream!


Shinjuku!
 
Ska lägga upp fler bilder då datorn tillåter det!

Lever och andas!

 2013-11-03    13:02:04   av:paws
Yep, jag lever fortfarande! Flygningen gick jättebra, satt och pratade med en kille från Argentina under resan och såg lite filmer, vilket var trevligt! Träffade folket första dagen och gick och la mig direkt nästan då jag fick chansen.

Nej jag är inte jetlagged tack vare att jag somnade så tidigt och är en nattuggla hemma, så det funkar jättebra!

Arbetskamraterna är sjukt trevliga också, så vi har det kul tillsammans medans man jobbar så svetten rinner.

Japan är helt galet också, inget riktigt som jag hade tänkt mig! Både positivt och negativt, längtar tills jag får en dag ledigt så jag kan utforska Gotemba & Tokyo. Åkte igenom Tokyo påvägen hit, och det såg helt fantastiskt och helt jävla insane ut!

Over and all, ska dö lite i matkoma efter att ha käkat på Coco's, updaterar mer en annan dag!Regular afternoon, jättebilligt! Dango (de färgade bollarna) kostar runt 12:-, och Fanta Grape (halvliter) går på typ 8-9:-, så sjukt billigt med mat/sweets osv!Shizouka! En del iaf.

har mer bilder på mobilen men inte sladden att lägga upp dem på datorn, så de får bli till en annan gång ♥