Spel..

 2012-01-06    06:32:04   av:paws
Det finns 4 spel de kommande månaderna som jag väldigt gärna vill lägga vantarna på.

Det första, och absolut främsta är Silent Hill Downpour.
Först trodde jag att det bara skulle komma till ps3, men nu ser jag, till min lycka, att det kommer till xbox360 också! Tyvärr är priset rätt saftigt också, 599 :-.. Som student vet jag inte ifall jag vill lägga dessa pengar på ett spel, men jag är riktigt bra sugen!

Silent Hill spelen är nog den serien som jag absolut gillar mest av alla, men det finns bara några funderingar. Kommer spelet att leva upp till mina förväntningar? De senaste spelen, Origins och Homecoming var jag inte så förtjust i. Det sägs att spelet ska ha samma "funktioner" som Origins, dvs att vapnerna förstörs efter ett tag, och du kastar iväg dem.
Vilket var det mest onödiga och frustrerande jag har varit med om, det enda spelet jag knappt spelat nått alls av, eftersom mot första bossen hade jag bara en sak att kasta på den, en brödrost..Det andra spelet är Resident Evil: Operation Raccoon City.
Spelet utspelar sig mellan 2an och 3an, och man får spela de klassiska karraktärerna såsom Leon F. Kennedy, Claire Redfield och Jill Valentine (och många fler.)

Resident Evil är en annan serie jag tycker väldigt mycket om, men jag är inte så säker på det nya spelet, det tilltalar mig inte så väl, men ser fortfarande fram emot att få prova det iallafall, och hoppas att det är bättre än jag tror! Dock så är detta spel också i en saftig prisklass (är inte alla xbox spel som inte är på rea vädligt dyra?) och ligger också på runt 599:-Det tredje spelet är Fable: The Journey.
Ett RPG spel vars serie jag också fastnat för. Egentligen så vet jag inte vad som är bra med det, men något har fått mig att fastna för det! 2an var solklart det bästa av alla spelen, utan tvekan, fast 3an hade bättre grafik, men inte på långa vägar lika bra som tvåan.

Detta spel har fått väldigt mycket kritik, folk tycker inte att det ser ut som fable längre. Det jag tycker dock är coolt, är att det kommer ut till Kinect. Förstapersons perspektiv är det, och eftersom du ser ut karaktärens ögon, så styr du även karaktärens händer med dina egna!

Kan hålla med om att det inte ser ut, eller är som Fable spelen, men skulle vara kul att testa det! Dock så skulle jag aldrig i livet lägga ut 599:- för det.Det sista spelet är Soul Calibur V.
Ett av de få fightingspelet utöver DoA som jag gillar, karaktärerna är coola, det är schysst grafik och spel, och jag gillade verkligen fyran! Dock så blir serien lite ensidig då det är samma sak igenom alla spelen, skulle vilja ha lite mer avstickande, men vem vet, dem kanske gör det i detta spel? Priset här ligger också på 599:-Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?